GEP Press 2 Tuinpomp

YouTube video

De GEP Press Tuinpomp is een drukdompelpomp inclusief drijvende aanzuigslang die voor de aanzuiging van gefilterd regenwater zorgt. De GEP Press tuinpomp is voorzien van een aansluiting aan de aanzuigzijde.

De tuinpomp wordt geleverd met een drijvende aanzuigslang voor montage aan die zuigzijde en ingebouwde drukbesturing voor een drukafhankelijke in- en uitschakeling van de tuinpomp.

Tevens is de geïntegreerde drukbesturing van de tuinpomp voorzien van een droogloop bescherming. De drijvende aanzuiging is voorzien van aanzuigkorf met voetklep.

Artikelnummer: 402150 Categorieën: ,
Gewicht 10 kg
Afmetingen 68 × 24 × 42 cm
Hoogte A (mm)

Diameter B (mm)

,

Perszijde C (inch)

Zuigzijde D (inch)

Maasgrootte filterkorf (mm)

Amperage (1~230V)

Max. opvoerhoogte (m)

Max. debiet (L/min)

Toerental (min)

Gewicht (kg)

Aantal waaiers

Condensator (µF)

 

GEP Press Tuinpomp

De GEPress dompelpomp is een volautomatische onderwaterhydrofoor voor het verpompen van gefilterd regenwater. De GEPress dompelpomp heeft een ingebouwde elektronische besturing die de pomp beveiligt en regelt in functie van de druk. De pomp wordt gebruikt voor het gebruik van regenwater in de tuin en voor beregeningsdoeleinden. De GEP Press tuinpomp wordt in de regenwaterput op de bodem geplaatst. De tuinpomp is volledig vervaardigd uit kunststof en roestvrije materialen en is voorzien van:

– Ingebouwde elektronische druk- en stroomsensor
– Automatische start-stop functie op basis van druk
– Droogloopbeveiling en ingebouwde terugslagklep

– Drijvende aanzuiging

onderwaterhydrofoor voor regenwater gep press 3
Foto: de ingebouwde elektronica, aanloopcondensator en drukbesturing zijn eenvoudig te vervangen of te reinigen.

De GEPress Tuinpomp is een krachtige, en gebruiksvriendelijke pomp. Hij is voorzien van een loopwerk dat uit meerdere waaiers bestaat. Hierdoor bouwt hij gemakkelijk meer druk op dan een “normale” dompelpomp met enkele waaier. Het resultaat mag er zeker zijn. Met een maximale druk van ruim 3 bar is deze pomp perfect geschikt voor de tuin, het is immers meer dan de drinkwaterdruk.

De pomp  is  voorzien van waaiers, gemaakt van technopolymeer en beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging en automatische aan-uit regeling. Kwestie van kraan open en spuiten, kraan dicht en pomp uit. Zijn pomp-as is gemaakt van roestvast AISI 430F staal. Dit is een lichte, stevige staalsoort. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt hij optimaal gekoeld. De  pomp wordt geleverd met een 10 meter kabel met eurostekker.

Toepassingsgebied GEP Press Onderwaterpomp

De GEP Press Tuinpomp is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor in de tuin en tuinberegening. Eigenlijk hoort in iedere duurzame tuin een regenwatertank met pomp. Ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregening. Advies is om een drukvat toe te passen voor een rustig schakelgedrag van de tuinpomp en verlenging van de levensduur. Geschikt voor regenwater installaties met een maximaal hoogteverschil van 20 meter.

 

Tuinpomp voor regenwater

Pompkarakteristiek van GEPress Onderwaterpompen.

Bestelgegevens

Artikelnr. Productbeschrijving Prijscategorie
402150 GEPress 2 Onderwaterpomp met drukbesturing en drijvende aanzuiging twist 1
402151 GEPress 3 Onderwaterpomp drukbesturing en drijvende aanzuiging twist 1
402155 GEPress Aansluitset 1

 

Tuinpomp voor regenwater in platte regenwatertank

Platte regenwatertank (Flatline regenwatertank) met ingebouwde GEPress tuinpomp.

De GEP Press dompelpomp is een krachtige, gebruiksvriendelijke pomp die zich kenmerkt door de relatief hoge waterdruk. Dankzij deze hoge druk is deze regenwaterpomp ideaal voor tuinberegening. Deze innovatieve, volledig automatisch dompelpomp is voorzien van een droogloopbeveiliging en anti-blokkeersysteem. De GEP Press regenwaterpomp beschikt over een ingebouwde drukschakeling voor een automatische start en stop. Automatische pompstart gebeurt zodra de druk onder de 1,5 bar komt.

Deze pomp is ideaal als regenwaterpomp in de regenwaterput of regenwatertank gekoppeld aan een tuinslang of aan een tuinberegeningsysteem. Dankzij het meerwaaier systeem bouwt deze regenwater gemakkelijk meer druk op dan een “normale” dompelpomp met een enkelvoudige pompwaaier. Het resultaat van deze pompinnovatie mag er zijn. Met een maximale druk van ruim 3 Bar verpompt deze waterpomp gemakkelijk vanuit dieper gelegen ruimtes.

De pomp is voorzien van een waaier gemaakt van technopolymeer en beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging. Zijn pomp-as is gemaakt van roestvast AISI 430F staal. Dit is een lichte, stevige staalsoort. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt hij optimaal gekoeld. De pomp wordt geleverd met een 10 meter kabel met eurostekker.

Klantenservice van 8.00 tot 17.00

Direct antwoord bij vragen over producten, systemen en/of oplossingen.

Van advies tot onderhoud

Advies, levering, montage en onderhoud voor particulieren, tussenhandel en overheden.

Producent en marktleider met 25 jaar ervaring

Besparen door direct te kopen bij de fabrikant.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Neem dan contact met GEP op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.