GEP Watermanagement

GEP Watermanagement biedt een brede waaier aan klimaatadaptieve oplossingen voor het gebruik, bufferen, infiltreren en vertraagd afvoeren van regenwater.

GEP Watermanagement

GEP biedt een brede waaier aan klimaatadaptieve oplossingen voor het gebruik, bufferen, infiltreren en vertraagd afvoeren van regenwater. Daarnaast levert GEP systemen voor afvalwater, grijswater en drinkwater zoals bijvoorbeeld breaktanks, alles voor goed decentraal watermanagement.

Bovendien gaat GEP verder waar anderen stoppen: we werken voortdurend aan nieuwe producten en systemen om een innovatief antwoord te bieden aan de ecologische behoeftes van vandaag en morgen.

#rethinkingwater

  • Regenwater

  • Grijs water

  • Afvalwater

  • Drinkwater

  • Aquathermie

Kennis van water door ervaring

De afgelopen 25 jaar ontwikkelde GEP zich tot een vooraanstaande leverancier van regenwatersystemen, systemen voor grijswater, drinkwater en afvalwater. Onze ontwerpen en producten bieden totaaloplossingen voor milieuverantwoord decentraal watermanagement. Met drie vestigingen in België, Duitsland en Nederland, hebben we de optimale mix gevonden van kennisoverdracht, product- en marktoptimalisatie. GEP is uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op het gebied van regenwatersystemen.

Met de drie merken: Varitank Regenwatertanks, Trident regenwaterfilters en IRM Watermanagers beschikken we over een volledig product gamma, waarmee we ieder project met decentraal watermanagement optimaal kunnen bedienen. Daarnaast blijven we continue op zoek naar methodes om de eigenschappen van regenwater te combineren met duurzame thema’s, zoals water- en energiebesparing en reducering van de negatieve gevolgen die extreme neerslag en regenwateroverlast kan veroorzaken. Ons motto is daarom dan ook: “GEP benut de mogelijkheden van regenwater!”

Uw watermanagement onder één dak

Eigen adviseurs

GEP heeft ervaren en deskundige adviseurs in dienst die samen met de klant naar de best mogelijke oplossing, op het gebied van decentraal watermanagement te zoeken.

Eigen Productie en R&D

GEP staat dicht bij de klant en ontwikkelt op basis van dit nauwe contact de GEP producten zodat ze aan alle klantwensen voldoen. Onze producten zijn KIWA en Belgaqua gecertificeerd.

Eigen servicedienst

GEP werkt met gespecialiseerde installateurs en met eigen gecertificeerde servicemonteurs en een technische helpdesk, om snel en deskundig te kunnen helpen bij inbedrijfnames, onderhoud en service.

Onze regenwaterspecialisten en de GEP water rethinkers

Thijmen

R&D

Teken-Thijmen is zijn bijnaam. Thijmen is werkzaam op het gebied van ontwikkeling, ondersteuning van productie en engineering binnen GEP. Alle ideëen die binnen GEP leven of wensen van klanten worden door Thijmen omgezet in technische tekeningen en 3D animaties.

Kay

Productie

Kay is werkzaam in de productie van GEP. In vrijwel alle onderdelen en producten die GEP fabriceert is de hand van Kay zichtbaar. Zijn specialiteit ligt echter bij de Trident regenwaterfilters. Zijn favoriete product om te maken is het Varitank filter.

Ed

Service

Ed kan terugvallen op jarenlange ervaring in de techniek. Pompen en elektronische besturingen kennen geen geheimen voor Ed. Geen technisch probleem zo groot of Ed lost het op. “Als Ed het niet maken kan, kan niemand het” is hier een veel gehoorde uitspraak.

Marc

Operations

Marc is ooit stage komen lopen bij GEP en zat direct op zijn plek, hij is na zijn stage bij GEP afgestudeerd en daarna nooit meer bij GEP weg gegaan. Inmiddels woont hij in een duurzaam huis, is vader geworden en doorgegroeid naar de functie van operationeel manager. Marc zorgt ervoor dat alle processen en goederenstromen binnen GEP net zo vloeiend stromen als water zelf.

Riet

Boekhouding

Riet hoort bij water en zeker bij GEP. Riet was één van de allereerste medewerkers bij GEP en nog steeds werkzaam op financiën. Ondanks het feit dat ze haar pensioengerechtigde leeftijd reeds lang heeft bereikt, (zou je niet zeggen hé) blijft ze gewoon lekker bij GEP werkzaam. Haar wasmachine draait overigens op regenwater dankzij één van de eerste prototypes van de GEP Watermanager.

gep-fred-water-rethinker-regenwater

Fred

Adviseur

In 2000 was Fred één van de oprichters van GEP en nog steeds even gepassioneerd over de mogelijkheden van regenwater als toen. Als adviseur en waterrethinker is Fred beschikbaar om met een analyserende blik voor ieder bouwproject in een klimaatadaptief ontwerp te voorzien. In zijn vrije tijd zeilt hij op het water en is bestuurlijk actief binnen het waterschap voor de algemene waterschapspartij.

daniel gep regenwater waterrethinker

Daniel

Adviseur en Service

Daniel is reeds meer dan 25 jaar werkzaam in de regenwaterbranche. Aanvankelijk als monteur en later als service monteur. Na een uitstapje in de pompenbranche is hij bij GEP terug gekomen en nu als adviseur en service monteur werkzaam in de buitendienst. In zijn vrije tijd is hij veel in zijn eigen tuin te vinden en speelt hij met zijn kinderen in zijn eigen zwembad.

Marijn

Productie

Marijn zijn passie ligt gedeeltelijk bij productontwerp maar hoofdzakelijk bij de assemblage en skidbouw van de pompgroepen van GEP. “Niks zo mooi als het bouwen en testen van een regenwater pompgroep en alle setpoints zodanig instellen dat de installateur een kant-en-klare plug and play pomp installatie krijgt” aldus Marijn.

gep-sander-water-rethinker-regenwater

Sander

R&D en Operations

In 2000 was Sander één van de oprichters van GEP en hij is nog steeds actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Sander heeft als echte water rethinker een drive op het gebied van alles wat met R&D, grijswater en organisatie binnen GEP te maken heeft. In zijn vrije tijd beweegt hij op bevroren water, dat wil zeggen op schaatsen of op een board in de sneeuw.

Watermanagement

Martha

Facilitair

Martha is als dochter van een molenaar ver onder de zeespiegel geboren en zich terdege bewust van het feit dat modern watermanagement en waterbeheer essentieel is voor droge voeten. Martha houdt de facilitaire zaken binnen GEP vol moederlijke zorgen draaiend zodat alles binnen GEP blijft draaien.

Menno

Productie

Menno is reeds enkele jaren werkzaam op de productieafdeling van GEP. De expertise en uitdaging van Menno zit vooral op het gebied van de IRM-technologie. Vrijwel alle IRM regenwatersystemen en RC regenwaterpompen zijn gebouwd of getest door Menno.

Dennis GEP Water rethinker Regenwater

Dennis

Productie

Dennis is vanuit de functie van servicemonteur bij GEP uitgegroeid tot productieleider en kan zich inmiddels buigen op meer dan 10 jaar werkervaring bij GEP. Zijn drive en passie vind hij door de kwaliteit van de producten telkens te verhogen met zijn input van jaren ervaring in de praktijk. Over zijn voorliefde voor een bepaalde voetbalclub gaan we hier geen uitspraken doen.

gep-louis-water-rethinker-regenwater

Louis

Adviseur

Louis probeert niet alleen op het voetbalveld, maar ook bij GEP Watermanagement de lijnen uit te zetten van de sanitaire afdeling. Als aanspreekpunt voor de sanitaire aannemer en sanitaire groothandel volgt hij de projecten op van A tot Z.

gep-thomas-water-rethinker-regenwater

Thomas

Service

Thomas is onze service technieker. According to all sources legt hij in z’n vrije tijd de lat hoog tijdens het volleyballen en volgens vele klanten doet hij dat ook op het vlak van klantenservice en technische expertise.

gep-philippe-water-rethinker-regenwater

Philippe

Adviseur

Met z’n voorliefde voor mens, milieu en architectuur is hij de ideale persoon om dagelijks te jongleren tussen de algemene leiding van het bedrijf en het opmaken van voorontwerpen in decentraal waterbeheer voor onze klanten studiebureau technieken en architecten.

gep-alex-water-rethinker-regenwater

Alex

R&D en Service

Na zijn afstuderen aan de KU Leuven als industrieel ingenieur elektromechanica is Alexander bij GEP verantwoordelijk voor service en R&D. Zijn passie gaat uit naar de pompputten en het op afstand daarvan aansturen ervan. Als hij niet bezig is met oplossingen voor het hergebruik van water, zoekt hij de modder op tijdens een ritje met de mountainbike of crossmotor.

Jan

Productie

Jan is de allroundman wordt vaak gezegd binnen GEP. Afhankelijk van de drukte runt Jan de productie van filterschachten, pompputten of Trident regenwaterfilters. De recente vernieuwingen aan de warmteputten komt ook van Jan. Techniek en duurzaamheid is de combinatie die Jan iedere dag aanzet tot het zetten van zijn wekker.

gep-stijn-water-rethinker-regenwater

Stijn

Sales NL

Stijn heeft tijdens zijn vorige baan, als adviseur Infra & Milieu bij een groothandel in bouwmaterialen, reeds veel ervaring opgedaan met GEP. Hij is uiteindelijk zijn duurzame hart gevolgd en bij GEP aan de slag gegaan. Met zijn ervaring zal Stijn u graag helpen door met u mee te denken en decentrale oplossingen voor allerlei uitdagingen op het gebied van water aan te bieden.

GEP Water Rethinker Laurens Regenwater

Laurens

Adviseur

Laurens is ondernemer in hart en nieren, na het behalen van zijn “Master’s Degree” aan University of Technology te Delft, stond hij samen met Philippe in voor de opstart van GEP Watermanagement in Vlaanderen.
Laurens stuurt, als stille vennoot de dagelijkse gang van zaken binnen de GEP vestiging in België, en adviseert waar nodig.

gep-gertjan-c-water-rethinker-regenwater

Gertjan

Adviseur

Gertjan is vertegenwoordiger van onze producten voor de bouwsector. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de sector van regenwaterrecuperatie en betonputten is hij een ervaren en first class #waterrethinker. Rumour says dat bij Gertjan eerder water dan bloed door de aderen stroomt.

Lianne Water rethinker bij GEP

Lianne

Binnendienst

Lianne is de spin in het commerciële web van de binnendienst van GEP. Ze zorgt ervoor dat al je vragen worden beantwoord en dat je van de gewenste adviezen, productinformatie of offertes wordt voorzien. Ze brengt privé veel tijd op het water door en bij GEP bekijkt ze het concept “water” vanaf de andere kant, een echte “Water Rethinker” dus!

Sietze

Productie

Sietze zit regelmatig in de put, gelukkig letterlijk, niet figuurlijk. Sietze is namelijk de man van de pompputten voor afvalwater. Het maakt niet uit of de pompput van kunststof of van beton is, voor Sietze is geen put te diep en geen afvalwaterpomp te groot. Voor ieder afvalwaterprobleem kan Sietze een pompput maken. In zijn vrije tijd vaart hij op zijn waterscooter of sleutelt eraan om het weer varend te krijgen.

GEP regenwater

Emile

Adviseur en Service

Als hobbymatig navigator weet Emile als geen ander hoe hij aannemers en projectontwikkelaars de juiste richting moet aanwijzen omtrent duurzaam omgaan met regenwater. Met zijn jeugdig enthousiasme en passie voor de bouw, staat hij altijd klaar om de klant bij te staan waar nodig.

gep regenwater rethinker Pauline

Pauline

Binnendienst

Pauline is met meer dan 10 jaar ervaring in backoffice dé adminstratieve duizendpoot voor het inplannen en opvolgen van interventies, opmaken van facturen en het op de hielen zitten van de laatbetalers.
Daarnaast spreekt ze in haar vrije tijd haar creativiteit aan via allerlei DIY-projectjes en zal ze instaan om onze klanten via sociale media op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen GEP.
Zowel thuis als op het werk, probeert ze haar ‘vrouwtje’ te staan tussen haar 2 zoontjes en de mannen van de bouwsector.

gep erkend leerbedrijf regenwater

Jij?

Vacature

Zoek jij plezier in je werk en heb je de ambitie om echt wat te willen betekenen voor een duurzamere wereld? Wij zoeken geregeld medewerkers met deze passie! Dus stuur gerust je open sollicitatie. Verder is GEP Watermanagement een erkend leerbedrijf, dus in principe hebben we altijd plek voor gemotiveerde stagiaires die de eerste stappen in hun carrière willen gaan zetten.

Eigen productie

De productie van de GEP producten geschiedt grotendeels in eigen huis, zodat we hoge kwaliteit kunnen garanderen en flexibel zijn naar klantwensen.

Hoge kwaliteit

Eigen productontwikkeling en eigen productie zorgen voor KIWA-, Belgaqua en DVGW gecertificeerde producten.

Verzekerd van een veilige waterleiding

Onze systemen voldoen aan de gevraagd technische voorschriften (EN 1717)

Neem contact op met GEP Watermanagement

Wilt u uw regenwater afkoppelen? Of uw regenwater infiltreren? Of uw regenwater gebruiken? Heeft u vragen over onze regenwatersystemen? Of wilt u informatie over onze pompputten, grijswatersystemen of breaktanks? wilt u onze producten eerst zien voordat u ze aanschaft? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak of een bezoek aan onze showroom bij GEP Watermanagement in Arkel (NL).

In onze showroom kunt u de verschillende regenwatersystemen bekijken, de regenwaterfilters zien en een goede indruk krijgen van onze regenwatertanks. We bieden we u uitleg over de mogelijkheden van regenwater en adviseren u graag welk regenwatersysteem het meest voor u geschikt is. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen op +31 183 610520 of +32 (0)56-299701.