Wil je een regenwateropvangsysteem kopen?

Bezoek dan ons nieuwe Regenwater Experience Center en ontdek de mogelijkheden op het gebied van regenwateropvang en het gebruik daarvan. Bekijk daar onze regenwatertanks, regenwaterfilters, pompen en complete regenwatersystemen.

Wil je een regenwateropvangsysteem kopen? Bezoek dan eerst het “Regenwater Experience Center”

Altijd al van dichtbij willen zien hoe een regenwatersysteem nu eigenlijk in elkaar zit, wat voor soorten regenwatersystemen er zijn, of hoe onze Trident filters precies werken? Dat kan, GEP heeft sinds kort een eigen “Experience Center” in Gorinchem.

Je wilt graag een regenwateropvangsysteem kopen en gaan verduurzamen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Klinkt bekend?

Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons nieuwe “Experience Center”. Hier kun je in real life zien hoe een regenwateropvangsysteem werkt en wat er allemaal bij komt kijken bij de aanschaf van een dergelijk systeem. We helpen je graag bij je keuze.

Onze collega’s leiden je graag rond en vertellen je alles over de mogelijkheden van regenwater en de verschillende regenwatersystemen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een vrijblijvend adviesgesprek, onder een genot van een kop koffie of thee.

Ons Regenwater Experience Center is gevestigd aan de Boezem 11 in Gorinchem en is geopend op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Maak een afspraak in ons nieuwe Regenwater Experience Center en ontdek de mogelijkheden op het gebied van regenwater en het gebruik hiervan. Maak kennis met onze producten van regenwatertanks en filtersystemen tot pompen voor het verwerken van afvalwater.

Wil je graag langs komen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0183-610 520 of laat hier https://gepwater.com/contact/ je gegevens achter, zodat we je terug kunnen bellen.

YouTube video
Film; Neem een kijkje in ons nieuwe Regenwater Experience Center
irm-technologie, slimme besturing voor regenwatersystemen

Wil je een regenwateropvangsysteem kopen? Maar je wilt eerst een offerte zodat je precies weet wat je koopt en wat het kost?

Vul dan via onderstaande button je gegevens in onze rekenmodule en ontvang een offerte zodat je precies weet uit welke componenten het regenwatersysteem bestaat en wat het regenwatersysteem je uiteindelijk kost.

Mocht je de regenwaterfilters, regenwatertanks en regenwaterputten eerst willen zien, maak dan een afspraak om het regenwater experience center van GEP te bezoeken. Dat geeft een goed beeld van de mogelijkheden van regenwater.

Wil je weten wat een regenwateropvangsysteem kost?

Bel of mail ons dan! We helpen je graag!

Hemelwaterverordening amsterdam specialist lianne gepwater

Regenwateropvangsysteem kopen?

Om je toch alvast een indicatie te geven van de prijs van een regenwatersysteem en de verschillende typen regenwatersystemen hebben we een brochure beschikbaar met verschillende regenwatersystemen en de prijzen van de betreffende regenwatersystemen.

Wil je deze brochure ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wil je echte een regenwateropvangsysteem kopen en wil je een exacte offerte? Vul dan via onderstaande button je gegevens in onze rekenmodule en ontvang een offerte op maat zodat je precies weet wat het regenwatersysteem kost.

Regenwateropvangsysteem kopen?

Stel je vraag hier! We helpen je graag bij je keuze voor het juiste regenwatersysteem.

Hemelwaterverordening amsterdam adviseur fred prins gepwater

Eigen showroom

Advies op maat over slim omgaan met regenwater? Kom naar het regenwater experience center in Gorinchem. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Eigen productie

Productie van GEP-producten geschiedt grotendeels in eigen huis, zo kunnen we hoge kwaliteit garanderen en flexibel zijn naar uw wensen.

Grote voorraad

“De beste raad is voorraad”. Dus we houden ons voorraadpeil dusdanig hoog zodat we je orders altijd snel kunnen leveren.

Snelle levering

GEP levert uit eigen voorraad en beschikt over eigen vervoer, dus zijn je systemen en producten voor de Hemelwaterverordening Amsterdam altijd snel leverbaar.

Eigen servicedienst

GEP heeft een eigen servicedienst om je te ondersteunen bij projecten, inbedrijfnames, service en onderhoud.

Hoge kwaliteit

Ervaring, kwalitatieve productontwikkeling en een hoogwaardige productie bieden je KIWA- en Belgaqua gecertificeerde producten.

Wil je een regenwateropvangsysteem kopen? Maak dan gebruik van onze ruime kennis en ervaring!

Maak gebruik van 25 jaar kennis en ervaring en GEP zorgt dat je voldoet aan de Hemelwaterverordening en een slimme waterberging hebt. Wil je een regenwateropvangsysteem kopen? Bezoek dan het regenwater experience center en neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bezoek Experience center in Gorinchem

Wil je een regenwateropvangsysteem kopen? Kom dan eerst naar GEP in Gorinchem en kijk, voel en ervaar onze regenwatersystemen in het echt. Ze staan permanent tentoongesteld in Gorinchem.

Klantenservice van 8.30 uur tot 17.00 uur

We staan je graag te woord bij vragen over onze producten, systemen of oplossingen.

One Stop Shop

GEP biedt een totaaloplossing. Dus rechtstreeks kopen bij diegene die engineert en produceert.

Eigen servicedienst

GEP heeft een eigen servicedienst om te ondersteunen bij projecten, inbedrijfnames, service en onderhoud.

Neem contact op met GEP

Wil je een regenwateropvangsysteem kopen? Bezoek dan eerst het regenwater experience center van GEP in Gorinchem? Neem dan contact met onze adviseurs op en je ontvangt van ons een offerte voor jouw specifieke watersysteem.

    Stel je vraag: