Kelderpomp Overstroming set TOP2

De Kelderpomp Overstroming set is ontwikkeld om zelfstandig en zeer snel te kunnen reageren bij calamiteiten zoals wateroverlast, lekkage of overstroming. Het complete set bestaat uit een kelderpomp met vlotter, een dikke slang met koppelingen en draagkrat die tevens dienst doet als grofmazig voorfilter.

De kelderpomp Overstroming set is de ideale oplossing voor het verpompen van relatief grote hoeveelheden water wanneer er snel iets moet gebeuren bij overstromingen, lekkage of wateroverlast in huizen, kelders of souterains. De opbergkrat bevat alles wat je nodig hebt voor een snelle hulp bij watersnood.

Met de veilige TOP-2 Kelderpomp kan tot 150 liter water per minuut uit de kelder worden weggepompt. De bedrijfszekerheid wordt onder andere bepaalt door de bewaarkrat waarin de pomp opgeborgen kan worden. Op het moment dat het set nodig is bij wateroverlast doet deze krat dienst als grof filter.

De krat is aan de binnenzijde namelijk voorzien van een stevige pompbeugel waarin de pomp vastgeklemd is. De kelderpomp is daardoor stevig bevestigt waardoor die niet kan omvallen en beschermt wordt tegen drijfvuil.

Met de degelijk aluminium Storz clickverbindingen wordt de kelderpomp heel snel aan de meegeleverde 1 1/4″-slang aangesloten worden. Dus in alle hektiek en paniek van de overstroming hoeft er niet eerst gezocht te worden naar gereedschap. De kelderpomp is binnen enkele seconden klaar voor gebruik.

De dikke lange slang van 12,5 meter is ideaal voor het leegpompen van kelders met grote hoeveelheden water. De slang is plat opgerold in de krat meegeleverd en daardoor heel ruimtebesparend in de box opgeborgen.

Het set is een must have voor iedereen die in een watergevaarlijk gebied met de kans op wateroverlast en overstromingen woont.

Artikelnummer: ASSKPDSTOP2FA1 Categorie:
Gewicht 13 kg
Afmetingen 40 × 30 × 37 cm
Perszijde C (inch)

Amperage (1~230V)

Vermogen (W)

Max. opvoerhoogte (m)

Max. debiet (L/min)

Toerental (min)

Aantal waaiers

Kabellengte in meter

10

Vrije doorlaat in mm

2

Kelderpomp overstroming set, voorbereid veilig!

kelderpomp overstroming set

Kelderpomp overstroming set, veilig voorbereid!

Afmetingen Kelderpomp overstroming set

kelderpomp overstroming set afmetingen

Afmetingen van Kelderpomp Overstroming set

 

Dit Kelderpomp overstroming set is dus bedoeld om bij wateroverlast kelders of souterrains leeg te pompen. Naast dit overstroming set hebben we ook een model dat kruipuimtes droog houdt, de kruipruimte droogbox. Dit is een vergelijkbaar set maar dan in een box met geotextiel, een waterdoorlatend doek, dat permanent in een kruipruimte opgesteld staat. Men kan de kruipruimtebox ingraven zodat de kruipruimte zelfs kurkdroog wordt.

YouTube video

De dompelpomp in het Kelderpomp overstroming set

Dompelpomp overstroming
Dompelpomp overstroming set met kelderpomp TOP-2

De pomp die in de droogbox gemonteerd wordt is een duurzame, gebruiksvriendelijke pomp. De vlotter is gemonteerd aan de pompconstructie waardoor de vlotter compact werkt en mooi in de krat van het set past past. De krat doet dan dienst als grof filter zodat drijvend vuil de pompwerking niet belemmert.

 

Kelderpomp overstroming set

Kelderpomp set, slang, pomp, krat en koppelingen.

 

Dit Kelderpomp overstroming set is een compleet kelderpompset dat altijd veiligheid biedt en paraat is in geval van nood. Door de dompelpomp in de draagmand in de ruimte met wateroverlast op de vloer te plaatsen, en vervolgens de brandweerslang en elektriciteit aan te sluiten, wordt het water snel via de 12,5 meter lange waterslang weggepompt. (Let op de opvoerhoogte van 8,5 meter en een debiet van 150 Lit/min).

Als het meeste water weggepompt is kan men de pomp uit de krat halen en de vlotter vergrendelen. Dan kan de pomp ook het laatste beetje water verpompen tot een restwaterstand van slechts 2 mm. Dus nagenoeg dweildroog.

De Top-2 Dompelpomp is ook zonder transportbox een zeer krachtige en veelzijdige dompelpomp voor stationair en mobiel gebruik. Deze vuilwaterpomp voert fecaliënvrij afvalwater tot een korrelgrootte van 2 mm af. Dus ook ideaal te gebruiken voor andere toepassingen als er geen overstroming is.

 

Bestelgegevens

Artikelnr. Productbeschrijving Prijscategorie
ASSKPDSTOP2FA1 Kelderpomp Overstroming set TOP-2 1
Grotere volumes op aanvraag leverbaar o.a.:
ASSKPDSTOP3A1 Kelderpomp Overstroming set TOP-3 1
ASSKPDSRX2A1 Kelderpomp Overstroming set RXm 2 1
ASSKPDSRX3A1 Kelderpomp Overstroming set RXm 3 1

 

kelderpomp wateroverlast
Kelderpomp is DE hulp bij wateroverlast, altijd paraat, plug and drain!

kelderpomp overstroming set

 

 

 

 

 

 

 

 

Klantenservice van 8.00 tot 17.00

Direct antwoord bij vragen over producten, systemen en/of oplossingen.

Van advies tot onderhoud

Advies, levering, montage en onderhoud voor particulieren, tussenhandel en overheden.

Producent en marktleider met 25 jaar ervaring

Besparen door direct te kopen bij de fabrikant.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Neem dan contact met GEP op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.