Grote regenton, Regenschutting 2.000 Liter met ingebouwde pomp

Met de Thinline regenschutting haal je een grote regenton van maar liefst 2.000 liter in huis die speciaal is ontwikkeld voor een smalle en ruimtebesparende installatie. Dankzij het compacte formaat en de extreem smalle afmeting vind je overal wel een plek om regenwater op te vangen. Bovendien is deze grote regenton helemaal compleet, inclusief filterkorf en ingebouwde regenpomp zodat je altijd voldoende gratis water tot je beschikking hebt om de tuin te beregenen. De smalle bovengrondse regenwatertank is uit één stuk geproduceerd, dus niet enkel 100% waterdicht maar ook zeer eenvoudig en snel aan te sluiten.

De Regenschutting: Smal, plaatsbesparend en innovatief

De plaatsbesparende grote regenton in de vorm van een bovengrondse regenschutting is dankzij de verschillende opstelmogelijkheden een geniaal ontwerp. Deze regenschutting vervult niet enkel de functie van een normale schutting maar het bergt tevens regenwater voor gebruik.

De unieke Thinline regenschutting is een grote regenton van maar liefst 2.000 liter is dankzij de smalle vormgeving een elegant en chique design. Het kan dus overal plaatsbesparend worden geplaatst, of het nu direct achter de carport, achter de garage of tussen muur en hekwerk is. Zelfs de installatie in de garage is mogelijk terwijl de auto er dan nog steeds langs kan.

De Thinline regenwatertanks zijn koppelbaar en vrijstaand als hek of schutting op te plaatsen. Zo zorg je niet alleen voor een privacy, veiligheid of windluw terras maar kun je de Thinline regentank ook gebruiken als een mooie schutting. Ter verfraaiing en vergroening bieden wij u onze ThinPots bloembakken aan – deze kunnen aan de voor- of achterzijde worden gemonteerd en zorgen zo voor een groene wand vol biodiversiteit.

Gewicht 135 kg
Afmetingen 240 × 198 × 47 cm
Volume (ltr)

Lengte (mm)

Hoogte (mm)

Diepte (mm)

 

Technische tekeningen

regenwaterschutting voor opvang van regenwater
De regenwaterschutting, inclusief ingebouwde regenwaterpomp is enkel leverbaar in de 2.000 liter uitvoering.
regenwaterschutting voor opvang van regenwater
Afmetingen van regenwaterschutting voor opvang van regenwater, De grote regenton van 2.000 Liter weegt 135 kg, is 240 cm lang, 198 cm hoog en 47 cm diep.
grote regenton 2000 liter
De grote regenton van 2.000 Liter bestaat uit de 2.000 Liter regenwaterschutting, een filterkorf, een drukdompelpomp en een aansluitset met drukvat en afsluiter.
grote regenwaterton regenschutting

grote regenton regenwaterschutting

 

Aansluitschema’s

Aansluitschema van Regenschutting middels palen
Aansluitschema van Regenschutting met palen

 

Aansluitschema van Regenschutting met muurbeugel
Aansluitschema van Regenschutting met muurbeugel

 

Zie voor de technische details en de wijze van aansluiten de montagehandleiding van de regenschutting.

 

Thinline Regenschutting 1000 Liter voor regenwater
De Thinline regentanks hebben aan de onderzijde aansluitingen waarmee meerdere schuttingen als communicerend vat gekoppeld kunnen worden zodat er één hele grote regenton c.q. waterberging ontstaat.
Thinline Regenschutting 1000 Liter voor regenwater
Koppeling aan onderzijde op Thinline regenwatertank

Eigenschappen Regenwaterschutting

– Voor bovengrondse opstelling
– Uit één stuk geproduceerd, gegarandeerd waterdicht
– Gefabriceerd uit recyclebaar, UV-bestendig PE
– Modern en smal design
– Inclusief filterkorf en stabiele montagebeugel

Opties en toebehoren

Regenton vulautomaat

Aan de zijkant van de regenton kan een regentonvulautomaat aangesloten worden zodat het inkomende regenwater vanaf de zijkant aangevoerd kan worden. Deze regentonvulautomaat werkt dan tevens als overloop van de regenwatertank.

Koppelingsset om regenwatertanks te koppelen

Complete set ten behoeve van koppeling van twee regenwatertanks aan elkaar. Set bestaat uit twee tankdoorvoeringen en knelkoppelingen voor een verbindingsbuis. Zo kunnen meerdere grote regenton -nen  aan elkaar gekoppeld worden zodat er een hele grote regenton ontstaat en een groot volume aan waterberging gecreëerd wordt.

Leveromvang Regenwatertank

regenwaterschuttingen zijn leverbaar in drie kleuren, zwart is de standaard

De regenwaterschuttingen van 2.000 Liter zijn leverbaar in drie kleuren, beige, groen en zwart. (Espresso)Zwart is de standaard en normaliter uit voorraad leverbaar, beige en groen zijn op bestelling leverbaar.

De grote regenton, Thinline regenschutting set 2.000 Liter bestaat uit:

Thinline regenwatertank, uit één stuk, voorzien van overloopaansluiting met een rubber manchet voor een 50 mm buis. Aan de onderzijde is de watertank voorzien van twee 1″ aansluitingen, beide met afsluitdoppen, 17 inbus. Verder bevinden er zich twee montageplaten voor wandbevestiging bij de levering. De regenwaterpomp is voorzien van automatische sturing, drukvat en aansluitset. Tot slot wordt er een filterkorf meegeleverd ten behoeve van aansluiting van de hwa aanvoer. De regenwaterschuttingen worden standaard geleverd in de kleur Graniet Zwart, andere kleuren op aanvraag leverbaar.

Set bevat ook een pomp, de GEP Press Tuinpomp

De GEPress dompelpomp is een volautomatische onderwaterhydrofoor voor het verpompen van gefilterd regenwater. De GEPress dompelpomp heeft een ingebouwde elektronische besturing die de pomp beveiligt en regelt in functie van de druk. De pomp wordt gebruikt voor het gebruik van regenwater in de tuin en voor beregeningsdoeleinden. De GEP Press tuinpomp wordt in de regenwaterput op de bodem geplaatst. De tuinpomp is volledig vervaardigd uit kunststof en roestvrije materialen en is voorzien van:

– Ingebouwde elektronische druk- en stroomsensor
– Automatische start-stop functie op basis van druk
– Droogloopbeveiling en ingebouwde terugslagklep
– Drijvende aanzuiging

De GEPress Tuinpomp is een krachtige, en gebruiksvriendelijke pomp. Hij is voorzien van een loopwerk dat uit meerdere waaiers bestaat. Hierdoor bouwt hij gemakkelijk meer druk op dan een “normale” dompelpomp met enkele waaier. Het resultaat mag er zeker zijn. Met een maximale druk van ruim 3 bar is deze pomp perfect geschikt voor de tuin, het is immers meer dan de drinkwaterdruk.

De pomp  is  voorzien van waaiers, gemaakt van technopolymeer en beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging en aautomatische aan-uit regeling. Kwestie van kraan open en spuiten, kraan dicht en pomp uit. Zijn pomp-as is gemaakt van roestvast AISI 430F staal. Dit is een lichte, stevige staalsoort. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt hij optimaal gekoeld. De  pomp wordt geleverd met een 10 meter kabel met eurostekker.

Toepassingsgebied GEP Press Tuinpomp

De GEP Press Tuinpomp is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor in de tuin en tuinberegening. Eigenlijk hoort in iedere duurzame tuin een regenwatertank met pomp. Ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregening. Advies is om een drukvat toe te passen voor een rustig schakelgedrag van de tuinpomp en verlenging van de levensduur. Geschikt voor regenwater installaties met een maximaal hoogteverschil van 20 meter.

 

Tuinpomp voor regenwater

Pompkarakteristiek van GEPress Tuinpompen.

Bestelgegevens Regenwaterschuttingen

Artikelnummer Productbeschrijving Prijsgroep
401410 Compleet set, grote Thinline Regenschutting 2.000 Liter met ingebouwde pomp 3
401400 Grote regenton Thinline Regenschutting 1.000 Liter 3
401401 Grote regenton Thinline Regenwaterschutting 2.000 liter 3
403851 Koppelingset 3
408568 ThinPot Plantenbak voor Regenwaterschutting 3
408659 Regenschutting plantenbak connector 3

 

regenwaterschutting met plantenbakken
Een grote regenton, regenwaterschutting met plantenbakken
regenwaterschutting met plantenbakken
Een grote regenton, regenwaterschutting met plantenbakken

 

Regenschutting - Groene wand - thinpots
Regenwaterschutting – uitgerust met Thinpots zodat er een groene wand ontstaat
Zie voor meer tips om regenwater in de tuin te gebruiken de website van Rainproof.

Klantenservice van 8.00 tot 17.00

Direct antwoord bij vragen over producten, systemen en/of oplossingen.

Van advies tot onderhoud

Advies, levering, montage en onderhoud voor particulieren, tussenhandel en overheden.

Producent en marktleider met 25 jaar ervaring

Besparen door direct te kopen bij de fabrikant.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Neem dan contact met GEP op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.