IRM®-Technologie, slimme besturing voor regenwatersystemen

DE INTELLIGENTE IRM®–TECHNOLOGIE VAN GEP

GEP ontwikkelde als eerste een regenwatersysteem dat de trotse omschrijving IRM® mocht dragen. IRM® staat voor Intelligent Regenwater Management en zorgt ervoor dat de pomp automatisch omschakelt op drinkwater als de regenwaterput leeg dreigt te raken. Dus eigenlijk een slimme besturing voor regenwatersystemen.

Anders gezegd: bij een lege regenwaterput wordt deze niet bijgevuld met duur leidingwater, maar schakelt de IRM®-besturing automatisch over op leidingwater, zonder de regenwaterput te vullen. Na een regenbui schakelt het systeem automatisch weer terug op regenwater. De IRM®– systeembesturing levert je dus meer waterbesparing en garandeert een hogere bedrijfszekerheid. Logisch voor een goede en slimme besturing voor regenwatersystemen.

YouTube video

Figuur A: Regenwaterput met regenwater, IRM-slimme besturing voor regenwatersystemen neemt regenwater uit de regenwaterput.

Figuur B: Lege Regenwaterput zonder regenwater, IRM-slimme besturing voor regenwatersystemen neemt drinkwater uit de breaktank.

IRM®-Technologie, slimme besturing voor regenwatersystemen: in vele soorten en maten!

Voor elk gebouw een passende slimme besturing voor regenwatersystemen

Bij woningen is het gefilterde regenwater te gebruiken voor toiletspoeling, wasmachine en tuin. Daarmee zijn besparingen realiseerbaar van meer dan 50%. Bij de IRM™ regenwatersystemen van GEP wordt, bij leegstand van de regenwatertank, het regenwatersysteem omgeschakeld op drinkwater, zonder dat de regenwatertank wordt bijgevuld met drinkwater. Er komt dus nooit drinkwater in de regenwatertank!

Er zijn verschillende type IRM™ regenwatersystemen leverbaar, met verschillende pompcapaciteiten en verschillende type pompen. Zie onze pompen hier.  Zo is er de zeer energiezuinige IRM-1, of de IRM-S die de pomp in de regenwaterput heeft. Er zijn met het IRM™ assortiment vele verschillende regenwatersystemen realiseerbaar. Een IRM™ regenwatersysteem valt met alle regenwatertanks en regenwaterputten van GEP te combineren.

Je kunt ook online een ontwerp van een regenwatersysteem maken!

Kies voor maximale kwaliteit, hoog rendement en optimaal gebruik van regenwater en maak een online ontwerp voor jouw situatie!

Stijn, de specialist vor uw vragen over regenwater opvangen en te verpompen, de regenwaterpomp specialist

Vragen over de prijs van een regenwatersysteem?

Speciale wensen voor een regenwatersysteem? Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een regenwatersysteem? Neem dan contact met GEP op.

IRM®– 1 Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Energiezuinige regenwatersysteem met zelfaanzuigende membraampomp, ideaal voor kleine duurzame woningen

irm-technologie, IRM-1 watermanager slimme besturing voor regenwatersystemen

IRM®-1 Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-1 slimme besturing voor regenwatersystemen

De IRM®-1 Watermanager

De IRM®-1 Watermanager is een stekkerklare, compacte installatie voor gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB. De IRM®-1 Watermanager beschikt over een 24 Volt zelfaanzuigende membraampomp voorzien van automatische drukbesturing. De motorgestuurde kogelkraan zorgt voor de omschakeling tussen regenwater- en drinkwaterbedrijf.

De slimme IRM-Besturing voorziet in een automatische drinkwaterverversing die het
systeem regelmatig overschakelt op drinkwater. Zo wordt de inhoud van de breaktank regelmatig ververst en voorkomen dat het leidingwater in
de drinkwaterleiding te lang stil staat.

Bij gebrek aan regenwater schakelt het systeem automatisch over op drinkwater door middel van de vlotterschakelaar in de regenwatertank.

De IRM®-1 Watermanager is voorzien van een geluidswerende EPP-behuizing. Het drukvat van 8 liter inclusief montagebeugel en afsluitkraan zorgt voor een optimale werking van de membraampomp.

De IRM®-1 Watermanager is geschikt voor wand- en bodemmontage. Om resonantie te verminderen dient het toestel bij voorkeur op een massieve vloer, geplaatst te worden. Het toestel is KIWA en Belgaqua gecertificeerd.

Toepassingsgebied IRM-1 Watermanager

Deze slimme besturing voor regenwatersystemen is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor toiletspoeling en voor het aansluiten van een wasmachine bij kleine duurzame woningen. Niet geschikt voor continue verbruikers zoals bijvoorbeeld beregening. Kenmerkende eigenschap van deze regenwaterpomp is het zeer lage energieverbruik.

Vragen over de IRM-1 Watermanager?

Meer technische details van de IRM-1 Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

IRM®– 2 Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Regenwatersysteem met zelfaanzuigende centrifugaal pomp, voor het lagere budget

irm-2 watermanager slimme besturing voor regenwatersysteem

IRM®-2 Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-2 Watermanager

De IRM®-2 Watermanager

De IRM-2 Watermanager is een automatisch omschakelsysteem met regenwaterpomp. Het is een stekkerklare, compacte pompinstallatie voor gebruik van regenwater in woningen.

De breaktank die in de watermanager ingebouwd is voorziet in een automatische omschakeling naar de drinkwatervoorziening in het geval de regenwaterput leeg is. Dit omschakelsysteem met regenwaterpomp heeft dus een ingebouwde automatische omschakeling van regenwater naar drinkwater, geheel conform EN1717 type AB categorie 5 water.

De inhoud van de breaktank in het regenwatersysteem is ongeveer 13 liter. De IRM-2 Watermanager beschikt over een zelfaanzuigende centrifugaalpomp (type GEP Regenwaterpomp RC-3) voorzien van automatische drukbesturing met pompbeveiliging. De motorgestuurde kraan in het regenwatersysteem zorgt voor de omschakeling tussen regenwater- en drinkwaterbedrijf.

Bij gebrek aan regenwater schakelt het regenwatersysteem automatisch over op drinkwater door middel van de vlotter met 20 meter kabel. Zodra er weer voldoende regenwater in de regenwaterput aanwezig is schakelt de watermanager automatisch weer terug naar regenwater. De IRM-2 Watermanager is voorzien van resonantie-dempers en een wandbeugel met rubber profiel wat deze regenwaterpomp relatief stil maakt.

De IRM-2 Watermanager is geschikt voor wandmontage en plaatsing op de vloer.

Toepassingsgebied IRM-2 Watermanager

Deze slimme besturing voor regenwatersystemen is ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregeningssystemen. Het toestel met ingebouwde regenwaterpomp is geschikt voor wandmontage en vloer opstelling, bedoeld voor woningen in het lagere prijssegment. Dit pompsysteem met slimme besturing voor regenwatersystemen voorzien erin dat alle aansluitingen (zuigleiding, persleiding, drinkwaterleiding, en overloop) zich aan de onderzijde en zijkant van het toestel bevinden.

Vragen over de IRM-2 Watermanager?

Meer technische details van de IRM-2 Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

Of heb je hulp nodig bij je keuze?

Stel je vraag hier! De specialisten van GEP helpen je graag bij de juiste keuze voor een slimme besturing voor regenwatersystemen.

Hemelwaterverordening amsterdam adviseur fred prins gepwater

IRM®– 3 Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Degelijk duurzaam regenwatersysteem met zelfaanzuigende centrifugaal pomp, ideaal voor gemiddelde woningen

irm-3 watermanager slimme besturing voor regenwatersystemen

IRM®-3 Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-3 Watermanager

De IRM®-3 Watermanager

De IRM®-3 Watermanager is een hoogwaardige, stekkerklare, compacte installatie voor gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB.

De IRM®-3 Watermanager beschikt over een zelfaanzuigende centrifugaalpomp (RC-3) voorzien van automatische drukbesturing. De motorgestuurde kogelkraan zorgt voor de omschakeling tussen regenwater- en drinkwaterbedrijf.

De slimme besturing voorziet in een automatische drinkwaterverversing die het systeem regelmatig overschakelt op drinkwater. Zo wordt de inhoud van de breaktank regelmatig ververst en voorkomen dat het leidingwater in de drinkwaterleiding te lang stil staat.

Bij gebrek aan regenwater (bij een leger regenwatertank) schakelt het systeem automatisch over op drinkwater door middel van de vlotterschakelaar. De IRM®-3 Watermanager is voorzien van een geluidswerende EPP-behuizing.

De IRM®-3 Watermanager is geschikt voor wandmontage. Het toestel is KIWA en Belgaqua gecertificeerd.

Toepassingsgebied IRM®- 3 Watermanager

De IRM®-3 Watermanager is een slimme besturing voor regenwatersystemen en is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor toiletspoeling, aansluiten van een wasmachine en een buitenkraan.

De regenwaterpomp is ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregening van de tuin. Het toestel is geschikt voor wandmontage.

Vragen over de IRM-3 Watermanager?

Meer technische details van de IRM-3 Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

Of heb je ‘n vraag over de maatregelen?

Stel hem dan! We helpen je graag!

Hemelwaterverordening amsterdam specialist lianne gepwater

IRM®– 3S Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Degelijk duurzaam regenwatersysteem met onderwaterhydrofoor, ideaal voor gemiddelde woningen

irm-3S watermanager slimme besturing voor regenwatersystemen gep regenwater

IRM®-3S Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-3S Watermanager

De IRM®-3S Watermanager

De IRM®-3S Watermanager is een compleet regenwatersysteem in combinatie met een drukdompelpomp in de regenwatertank voor
gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB.

Unieke eigenschap van dit toestel is dat de regenwaterpomp zich onder water in de regenwaterput bevindt. Dus absoluut geen pompgeruis binnenshuis te horen. Bovendien kan dit toestel ook op zolder geplaatst worden omdat er geen sprake is van te lange zuigleidingen.

De IRM®-3S Watermanager wordt geleverd met een speciale drukdompelpomp met 2 aansluitingen aan de aanzuigzijde. Deze regenwaterpomp wordt geleverd met een drijvende aanzuigslang voor montage aan de aanzuigzijde. De andere aanzuigzijde wordt benut om de drinkwatertoevoer vanaf de IRM®-3S Watermanager aan te sluiten.

De IRM®-3S Watermanager is een stekkerklare, compacte installatie voor gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB.

De IRM®-3S Watermanager is geschikt voor wandmontage. Het toestel is KIWA en Belgaqua gecertificeerd.

Toepassingsgebied IRM®- 3S Watermanager

De IRM®-3 Watermanager, de slimme besturing voor regenwatersystem is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor toiletspoeling, aansluiten van een wasmachine en een buitenkraan. Met name daar waar geen pompgeruis gewenst is.

De regenwaterpomp is ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregening van de tuin. Het toestel is geschikt voor wandmontage, kan ook op zolder maar niet in een kelder.

Vragen over de IRM-3S Watermanager?

Meer technische details van de IRM-3S Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je meer weten over een slimme besturing voor regenwatersystemen? Neem dan contact met GEP op.

IRM®– 4 Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Regenwatersysteem met zelfaanzuigende centrifugaal pomp, voor het lagere budget

irm-2 watermanager slimme besturing voor regenwatersysteem

IRM®-4 Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-4 Watermanager

De IRM®-4 Watermanager

De IRM-4 Watermanager is een automatisch omschakelsysteem met regenwaterpomp. Het is een stekkerklare, compacte pompinstallatie voor gebruik van regenwater in woningen en kleine bedrijven.

De breaktank die in de watermanager ingebouwd is voorziet in een automatische omschakeling naar de drinkwatervoorziening in het geval de regenwaterput leeg is. Dit omschakelsysteem met regenwaterpomp heeft dus een ingebouwde automatische omschakeling van regenwater naar drinkwater, geheel conform EN1717 type AB categorie 5 water.

De inhoud van de breaktank in het regenwatersysteem is ongeveer 13 liter. De IRM-4 Watermanager beschikt over een zelfaanzuigende centrifugaalpomp (type GEP Regenwaterpomp RC-5) voorzien van automatische drukbesturing met pompbeveiliging. De motorgestuurde kraan in het regenwatersysteem zorgt voor de omschakeling tussen regenwater- en drinkwaterbedrijf.

Bij gebrek aan regenwater schakelt het regenwatersysteem automatisch over op drinkwater door middel van de vlotter met 20 meter kabel. Zodra er weer voldoende regenwater in de regenwaterput aanwezig is schakelt de watermanager automatisch weer terug naar regenwater. De IRM-4 Watermanager is voorzien van resonantie-dempers en een wandbeugel met rubber profiel wat deze regenwaterpomp relatief stil maakt.

De IRM-4 Watermanager is geschikt voor wandmontage en plaatsing op de vloer.

Toepassingsgebied IRM-4 Watermanager

Deze slimme besturing voor regenwatersystemen is een compleet omschakelsysteem met regenwaterpomp en geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregeningssystemen. Het toestel met ingebouwde regenwaterpomp is geschikt voor wandmontage en vloer opstelling, bedoeld voor grote woningen en kleine bedrijven. Dit pompsysteem met slimme besturing voor regenwatersystemen voorzien erin dat alle aansluitingen (zuigleiding, persleiding, drinkwaterleiding, en overloop) zich aan de onderzijde en zijkant van het toestel bevinden.

Vragen over de IRM-4 Watermanager?

Meer technische details van de IRM-4 Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je meer weten over een slimme besturing voor regenwatersystemen? Neem dan contact met GEP op.

Of heb je ‘n vraag over de regenwaterpomp?

Stel hem dan! We helpen je graag!

Hemelwaterverordening amsterdam specialist lianne gepwater

IRM®– 5 Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Degelijk duurzaam regenwatersysteem met zelfaanzuigende centrifugaal pomp, ideaal voor grote woningen en kleine bedrijven

irm-3 watermanager slimme besturing voor regenwatersystemen

IRM®-5 Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-5 Watermanager

De IRM®-5 Watermanager

De IRM®-5 Watermanager is een stekkerklare, compacte installatie voor gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB.

De IRM®-5 Watermanager beschikt over een zelfaanzuigende centrifugaalpomp (RC-5) voorzien van automatische drukbesturing. De motorgestuurde kogelkraan zorgt voor de omschakeling tussen regenwater- en drinkwaterbedrijf.

De slimme besturing voorziet in een automatische drinkwaterverversing die het systeem regelmatig overschakelt op drinkwater. Zo wordt de inhoud van de breaktank regelmatig ververst en voorkomen dat het leidingwater in de drinkwaterleiding te lang stil staat.

Bij gebrek aan regenwater (bij een leger regenwatertank) schakelt het systeem automatisch over op drinkwater door middel van de vlotterschakelaar. De IRM®-5 Watermanager is voorzien van een geluidswerende EPP-behuizing.

De IRM®-5 Watermanager is geschikt voor wandmontage. Het toestel is KIWA en Belgaqua gecertificeerd.

Toepassingsgebied IRM®- 5 Watermanager

De slimme besturing voor regenwatersystemen, type IRM®-5 Watermanager, is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor toiletspoeling, aansluiten van urinoirs, wasmachines en tuinkranen.

De regenwaterpomp is ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregening van de tuin. Het toestel is geschikt voor wandmontage.

Vragen over de IRM-5 Watermanager?

Meer technische details van de IRM-5 Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

IRM®– 5S Watermanager, slimme besturing voor regenwatersystemen

Degelijk duurzaam regenwatersysteem met zelfaanzuigende centrifugaal pomp, ideaal voor grote woningen en kleine bedrijven

irm-3S watermanager slimme besturing voor regenwatersystemen gep regenwater

IRM®-5S Watermanager, met slimme regenwaterbesturing

Aansluitschema van de IRM®-5S Watermanager

De IRM®-5S Watermanager

De IRM®-5S Watermanager is een compleet regenwatersysteem in combinatie met een drukdompelpomp in de regenwatertank voor
gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB.

Unieke eigenschap van dit toestel is dat de regenwaterpomp zich onder water in de regenwaterput bevindt. Dus absoluut geen pompgeruis binnenshuis te horen. Bovendien kan dit toestel ook op zolder geplaatst worden omdat er geen sprake is van te lange zuigleidingen.

De IRM®-5S Watermanager wordt geleverd met een speciale drukdompelpomp met 2 aansluitingen aan de aanzuigzijde. Deze regenwaterpomp wordt geleverd met een drijvende aanzuigslang voor montage aan de aanzuigzijde. De andere aanzuigzijde wordt benut om de drinkwatertoevoer vanaf de IRM®-5S Watermanager aan te sluiten.

De IRM®-5S Watermanager is een stekkerklare, compacte installatie voor gebruik van regenwater in eengezinswoningen. De breaktank voor drinkwater is conform EN1717 type AB.

De IRM®-5S Watermanager is geschikt voor wandmontage. Het toestel is KIWA en Belgaqua gecertificeerd.

Toepassingsgebied IRM®- 5S Watermanager

De slimme besturing voor regenwatersystemen, type IRM®-5S Watermanager, is toepasbaar voor het gebruik van gefilterd regenwater voor toiletspoeling, aansluiten van een wasmachine en een buitenkraan.

De regenwaterpomp is ook geschikt voor continue verbruik zoals bijvoorbeeld beregening van de tuin. Het toestel is geschikt voor wandmontage, kan ook op zolder maar niet in een kelder.

Vragen over de IRM-5S Watermanager?

Meer technische details van de IRM-5S Watermanager vind je bij de productgegevens. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

Je kunt ook online een ontwerp van een regenwatersysteem maken!

Kies voor maximale kwaliteit, hoog rendement en optimaal gebruik van regenwater en maak een online ontwerp voor jouw situatie!

Stijn, de specialist vor uw vragen over regenwater opvangen en te verpompen, de regenwaterpomp specialist

Slimme besturing voor regenwatersystemen voor industrie en bedrijven,
zelfaanzuigende systemen, de IRM-6MS, de IRM-7 SA en de IRM-8SA Watermanagers

wat is de prijs van een regenwatersysteem kosten
irm-slimme besturing voor regenwatersystemen

Slimme besturingen voor regenwatersystemen met zelfaanzuigende pompen, IRM-6MS, de IRM-7SA en de IRM-8SA Watermanagers.

Vragen over de IRM-6, de IRM-7 of de IRM-8 Watermanager?

Meer technische details van de IRM-6S, IRM 7SA en IRM 8SA Watermanager vind je via de link. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in een bedrijf?

GEP levert niet enkel regenwatersystemen voor de tuin, of woningbouw maar ook voor de utiliteits- en industriebouw. Daarbij onderscheiden we in principe twee soorten systemen, de zelfaanzuigende regenwatersystemen en de regenwatersystemen met toevoerpomp. De zelfaanzuigende uitvoeringen zijn gemiddeld genomen geschikt voor gebouwen met een maximaal debiet (flowrate) van 18 m3/h.

De IRM® Watermanagers type 6, 7, 8 en 18 zijn dergelijke systemen. Vanwege de bedrijfszekerheid is de pompcapaciteit dubbel uitgevoerd en hebben deze systemen een geïntegreerde omschakeling op leidingwater. Bij onvoldoende regenwater in de regenwaterput wordt er leidingwater in de interne breaktank toegevoerd. De grote regenwaterputten worden dus niet met kostbaar leidingwater gevuld. De IRM®-Watermanager levert dus meer waterbesparing en garandeert een hogere bedrijfszekerheid dan traditionele systemen met drinkwaterbijvulling in de regenwatertank en slechts één pomp . Uiteraard zijn al deze toestellen KIWA- en Belgaqua gecertificeerd.

Slimme besturing voor regenwatersystemen voor industrie en bedrijven, de Hybride, de IRM-7 en de IRM-8 Watermanagers

wat kost een regenwatersysteem kosten voor een bedrijf
irm-hybride slimme besturing voor regenwatersystemen

Slimme besturingen voor regenwatersystemen, de Hybride, de IRM-7 en de IRM-8 Watermanagers.

Wat mag dit Industriële Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in een groot bedrijf

De regenwatersystemen van GEP die uitgerust zijn met een toevoerpomp zijn geschikt voor de relatief grote regenwatersystemen in de utiliteits- en industriebouw. Daarbij valt te denken aan debieten tot 100 m3/h. De IRM® Watermanagers 8, 10, 18 en 25 zijn dergelijke systemen. Deze IRM® Watermanagers bestaan uit een stalen kast met geïntegreerde breaktank en dubbel pompsysteem. Deze breaktank krijgt water toegevoerd vanuit de regenwatertank middels een toevoerpomp. De dubbele pompinstallatie in de IRM® Watermanager voorziet de tappunten van voldoende waterdruk.

Bij onvoldoende regenwater in de regenwatertank wordt er leidingwater in de breaktank toegevoerd. De grote regenwaterputten worden dus niet met kostbaar leidingwater gevuld. De IRM® Watermanagers leveren dus meer waterbesparing en garanderen een hogere bedrijfszekerheid dan de systemen met drinkwaterbijvulling in de regenwaterput. Daarnaast voorzien de IRM® Watermanagers in een automatische aansturing van de automatische filterreinigers op de Trident regenwaterfilters. Uiteraard zijn al deze toestellen KIWA- en Belgaqua gecertificeerd.

Vragen over de IRM-8 of de IRM-18 Watermanager?

Meer technische details van de IRM 8 en IRM 18 Watermanager vind je via de link. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

Slim regenwatersysteem voor industrie en bedrijf, de IRM-9 Watermanager

slimme besturing voor regenwatersystemen irm-9
slimme besturing voor regenwatersystemen irm-9 watermanager

Slimme besturing voor regenwatersystemen, de IRM-9 Watermanager.

IOT Unieke slimme besturing voor regenwatersstemen

De IRM-9 Watermanager is uitgerust met een slimme besturing voor regenwatersystemen op basis van IOT technologie.

De IRM®-9 Watermanager is feitelijk een breaktank met ingebouwde dubbele regenwaterpompen en een slimme besturing voor regenwatersystemen op basis van IOT technologie via de cloud. De
IRM®-besturing werkt volgens IOT en controleert de waterniveau‘s in de breaktank en regenwaterput.

De IRM-9 Watermanager is ontwikkeld voor het gebruik van gefilterd regenwater binnen de utiliteitsbouw en commerciële gebouwen tot een maximaal debiet van 9 m3/uur. Door meerdere IRM-9 watermanagers aan elkaar te koppelen kan een totale capaciteit verkregen worden van 90 m3/uur. Dankzij de moderne IOT software is online monitoring met up-date’s mogelijk.

Vragen over de IRM-9 Watermanager?

Meer technische details van de IRM 9 Watermanager vind je via de link. Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een compleet regenwatersysteem voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met GEP op.

Ook regenwater opvangen met een slimme besturing voor regenwatersystemen?

Meer technische informatie nodig over regenwater afkoppelen, slimme besturing voor regenwatersystemen, of advies over het gebruik van regenwater nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

slimme besturing voor regenwatersystemen irm-technologie van gep

Het brede assortiment IRM-Watermanagers, de Slimme besturingen voor regenwatersystemen.

GEP #Rethinking water

GEP biedt een brede waaier aan klimaatadaptieve oplossingen voor het gebruik van regenwater. Bovendien gaat GEP verder waar anderen stoppen: we werken voortdurend aan nieuwe producten en systemen om een innovatief antwoord te bieden op de ecologische behoeftes van vandaag en morgen.

De afgelopen 22 jaar ontwikkelde GEP zich tot een vooraanstaande leverancier van slimme besturing voor regenwatersystemen. Onze ontwerpen en producten bieden totaaloplossingen voor milieuverantwoord decentraal watermanagement.

regenwatersystemen kopen bij gep
regenwatersystemen kopen bij gep regenwater

Met drie vestigingen in België, Duitsland en Nederland hebben we de optimale
mix gevonden van kennisoverdracht, product- en marktoptimalisatie.

De ambitie van GEP is het ontwikkelen en leveren van systemen voor decentraal milieuverantwoord watermanagement. Met name de focus op slimme besturing voor regenwatersystem. Hiermee willen wij de kwaliteit van het water verbeteren, het water hergebruiken en overstromingen voorkomen. Zo wil GEP de afkoppeling en het gebruik van regenwater bereikbaar maken voor iedereen

Stille systemen

Wij leveren de stilste systemen, door gebruik te maken van stillere pompen, resonantie vrije profielen en leidingen.

KIWA en Belgaqua Gecertificeerd

GEP is als enige KIWA- en Belgaqua gecertificeerd in regenwatersystemen conform de EN1717.

Eigen servicedienst = Betrouwbaar systeem

De eigen servicedienst van GEP biedt een hoge bedrijfszekerheid van het watersysteem door geheel België en Nederland.

Neem contact op met GEP

Wilt u ook een slimme besturing voor regenwatersystemen? Of heeft u behoefte aan informatie, advies of een regenwatersysteem op maat? Neem dan contact met onze adviseurs op en u ontvangt van ons een offerte voor uw specifieke watersysteem.