Kosten regenwatersysteem: Wat kost een regenwatersysteem?

Wat kost een regenwatersysteem? Die vraag krijgen wij vaak en die beantwoorden we met de vraag: “Wat mag een regenwatersysteem kosten?. . . . de prijs van een regenwatersysteem hangt af van de situatie, we hebben namelijk regenwatersystemen in alle soorten en maten.” 😃

Om toch een goed beeld te geven van de prijs van een regenwatersysteem en de verschillende typen regenwatersystemen volgt hieronder een lijst met verschillende regenwatersystemen en de prijzen van de betreffende regenwatersystemen. Neem voor een offerte op maat gerust contact met ons op.

prijs van een regenwatersysteem

Gebruik regenwater voor wasmachine, schoonmaak, toiletspoeling en tuinberegening.

Prijs van een regenwatersysteem met regenton en infiltratiekratten

regenwatersysteem kosten prijs
regenwatersysteem kosten euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenton, regentonvulautomaat en infiltratiekratten.

Wat mag een Regenwatersysteem kosten met regenton?

Regenwatersysteem kosten om regenwater af te koppelen en te infiltreren in de tuin?

Regenwater gebruiken in de tuin is eenvoudiger dan men denkt. GEP heeft hiervoor een compleet kant-en-klaar tuinset bestaande uit een regenton, infiltratiekratten en een regenton vulautomaat. De regenton is een goede eerste stap om af te koppelen. De regen ton vangt de eerste 168 liter regenwater op, dat vervolgens gebruikt kan worden in de tuin.

Het regenwater opvangen in een regenton en daarna het overtollige regenwater laten infiltreren in de tuin. Daarmee slaat men twee vliegen in één klap! Het regenwater in de regenton wordt gebruikt in de tuin en het riool wordt volledig ontlast dankzij de infiltratieboxen die het regenwater tijdelijk bufferen en het vervolgens langzaam laten infiltreren in de bodem. Zo wordt er dus 100% afgekoppeld!

Voordeel van dit systeem is de lage entreedrempel. Het kan al met een infiltratiebox van 125 liter en deze is in alle richtingen uit te breiden. Transport is bijzonder optimaal omdat de grote volumineuze infiltratieboxen als losse platen geleverd worden, dus dan is die grote box bijzonder compact. Zo past er in een normale personenauto al een paar m3 waterberging. De infiltratieboxen worden inclusief geotextiel geleverd, als een compleet set, klaar om direct in te graven.

Prijs van een regenwatersysteem met regenton, tank, tuinpomp en kratten

regenwater afkoppelen in de tuin
regenwater afkoppelen voor tuinberegening

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenton, tuinpomp, boxen, folie, drainageplaten.

Wat mag een Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater af te koppelen en te gebruiken in de tuin?

Prijs van regenwatersysteem om regenwater af te koppelen en te gebruiken in de tuin?
Regenwater afkoppelen en gebruiken in de tuin is eenvoudiger dan men denkt. GEP heeft hiervoor een compleet kant-en-klaar tuinset bestaande uit een regenton, infiltratieboxen, drainageplaten en een tuinpomp. De regenton is de eerste stap om regenwater af te koppelen. De regenton vangt 168 liter regenwater op, dat vervolgens gebruikt kan worden in de tuin. Gieter onder het aftapkraantje en klaar!

Het overtollige regenwater stroomt over uit de regenton en wordt vervolgens in speciale waterdichte boxen opgeslagen, dat wil zeggen infiltratiekratten die met EPDM folie omwikkeld zijn. Hierdoor ontstaat er een ondergrondse tank, waardoor het regenwater niet direct naar de grond gaat. Via de tuinpomp wordt het water uit de boxen gehaald. Dus kwestie van tuinslang aansluiten, en spuiten maar.

Als deze infiltratiekratten vol zijn dan stroomt het regenwater er aan de bovenkant uit en het stroomt vervolgens via de drainageplaten langzaam de bodem in. Dus dit pakket voorziet in afkoppelen, gebruiken en infiltreren van regenwater.

Dit tuinsysteem vormt een ideale basis om later uit te breiden naar een volwaardig regenwatersysteem waarbij het regenwater ook gebruikt wordt voor tuinberegening, wc-spoeling en wasmachine. Voordeel van dit regenwatersysteem is de lage entreedrempel. Het kan al met een infiltratiebox van 125 liter en deze is in alle richtingen uit te breiden. Transport is bijzonder optimaal omdat de grote volumineuze infiltratieboxen als losse platen geleverd worden, dus dan is die grote box bijzonder compact. Zo past er in een normale personenauto al een paar m3 waterberging.

Vragen over de prijs van een regenwatersysteem?

Speciale wensen voor een regenwatersysteem? Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een regenwatersysteem? Neem dan contact met GEP op.

Prijs van een regenwatersysteem met regenwatertank, buisfilter en tuinpomp

regenwatersysteem kopen
waar regenwatersysteem kopen

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenton, tuinpomp, boxen, folie, drainage.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in de tuin?

Regenwater gebruiken in de tuin is eenvoudiger dan men denkt. GEP heeft hiervoor een compleet kant-en-klaar tuinset bestaande uit de Neoline regenwatertank, filterschacht met filterkorf en een zelfaanzuigende tuinpomp.

De Neoline regenwatertank is snel en eenvoudig in te graven en aan te sluiten. De Neoline regenwatertank is zeer ondiep, dus zeer eenvoudig te plaatsen! De Neoline regenwatertank is bestand tegen grondwater* (tot 50 cm). In te graven tot max. 150 cm ondergronds.

De filterschacht is voorzien van een filterkorf. Dit type filterkorf bestaat uit de maasvormige filterkorf, maasgrootte 1 mm en is volledig van kunststof. De korf is voorzien van RVS uitnamebeugel met handvat. Deze beugel kan eventueel verlengd worden. Dit type is leverbaar met een diameter van 315 mm of 400 mm diameter.

Dit tuinsysteem vormt een ideale basis om later uit te breiden naar een volwaardig regenwatersysteem waarbij het regenwater ook gebruikt wordt voor wc-spoeling en wasmachine.

Prijs van een regenwatersysteem met regenwatertank, buisfilter en tuinpomp

regenwatersysteem kosten regenwatertank
regenwatersysteem kosten regenwatertank tuin

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwatertank, deksel, filterkorf en tuinpomp.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater af te koppelen en te gebruiken in de tuin?

Regenwater afkoppelen, gebruiken en in de tuin infiltreren is eenvoudiger dan men denkt. GEP heeft
hiervoor een compleet kant-en-klaar tuinset bestaande uit de filterkorf insteekmodel, Neoline regenwatertank met daarbovenop een tuindeksel met gardena aansluiting, en een hoogwaardige GEP-Press drukdompelpomp voor het gebruik van regenwater.

De Neoline regenwatertank is snel en eenvoudig in te graven en aan te sluiten. De Neoline regenwatertank is zeer ondiep, dus zeer eenvoudig te plaatsen! De Neoline Varitank is bestand tegen grondwater* (tot 50 cm). In te graven tot max. 150 cm ondergronds. Dankzij deze besturing houdt de pomp de persleiding op druk en schakelt automatisch aan- en uit als men een tuinkraan opent of sluit. De pomp zorgt voor een bovengemiddelde druk voor optimale tuinberegening.

Dit set wordt compleet gemaakt met een speciaal tuindeksel. Dit deksel heeft een kader dat telescopisch over de schacht van het mangat past zodat het altijd op hetzelfde niveau van het maaiveld kan worden afgewerkt. Bovendien heeft dit deksel een kraantje met gardena-aansluiting. Dus het is slechts een kwestie van een tuinslang op de gardena koppeling aan te sluiten, kraantje te openen en sproeien maar.

Dit tuinsysteem vormt een ideale basis om later uit te breiden naar een volwaardig regenwatersysteem waarbij het regenwater ook gebruikt wordt voor wc-spoeling en wasmachine.

Prijs van een regenwatersysteem met regenwatertank, Trident filter en dompelpomp

regenwatersysteem kosten prijs
regenwatersysteem kosten prijs euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit platte regenwatertank, deksel, Tridentfilter en GEPress pomp.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om veel regenwater te gebruiken in de tuin?

Veel regenwater gebruiken in de tuin is eenvoudiger dan men denkt. GEP heeft hiervoor een compleet kant-en-klaar tuinset bestaande uit het Trident filter voor bladeren en grof vuil, kunststof PE Flatline ondiepe regenwatertank en een drukdompelpomp voor het gebruik van regenwater. Deze Flatline regenwatertank kenmerkt zich door de platte bouwwijze.

Platte tank, weinig grondwerk. Dankzij de platte vorm hoeft de tank niet diep ingegraven te worden. Verder bevindt er zich een speciale regenwaterpomp in de set, deze regenwaterpomp wordt in de tank geplaatst en is voorzien van een ingebouwde drukbesturing. Dankzij deze besturing houdt de pomp de persleiding op druk en schakelt automatisch aan- en uit als men een tuinkraan opent of sluit. De regenwaterpomp zorgt voor een bovengemiddelde druk voor optimale tuinberegening.

Dit set wordt compleet gemaakt met een speciaal tuindeksel. Dit deksel heeft een kader dat telescopisch over de schacht van het mangat past zodat het altijd op hetzelfde niveau van het maaiveld kan worden afgewerkt. Bovendien heeft dit deksel een kraantje met gardena-aansluiting.

Dus het is slechts een kwestie van tuinslang op de gardena koppeling aan te sluiten, kraantje te openen en sproeien maar. Dit set is leverbaar met tankvolumes van 1.500, 3.000, 5.000 of 7.500 liter. Dit tuinsysteem vormt een ideale basis om later uit te breiden naar een volwaardig regenwatersysteem waarbij het regenwater ook gebruikt wordt voor wc-spoeling en wasmachine.

Heb je een vraag over de een regenwatersysteem?

Stel hem dan! Je ontvangt antwoord van een specialist.

Stijn, de specialist vor uw vragen over regenwater opvangen en te verpompen, de regenwaterpomp specialist

Prijs van regenwatersysteem met regenwatertank, Trident filter en DBS systeem

wat kost een regenwatersysteem kosten
wat kost een regenwatersysteem kosten prijs euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwatertank, deksel, filterkorf en tuinpomp.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in je huis?

Het DBS-regenwatersysteem kenmerkt zich door een drinkwater bijvul systeem dat de regenwatertank gedeeltelijk bijvult met drinkwater zodra deze leeg raakt na een lange periode van droogte. Verder voorziet de DBS besturing in de aansturing van de regenwaterpomp. Zodra er watervraag ontstaat wordt de regenwaterpomp automatisch aan- en uitgeschakeld.

De kenmerkende eigenschappen van de kunststof Flatline regenwatertank zijn de platte bouwwijze zodat die niet diep ingegraven hoeft te worden. Verder is deze regenwatertank voorzien van een hoogwaardig Trident regenwaterfilter in een kinderveilige filterschotel . Deze is ingebouwd in de gepatenteerde Varitank filterschacht. Deze filterschacht is inkortbaar, draaibaar en verlengbaar.
Bovendien vormt de Varitank schacht met een deksel een telescopische opbouw zodat het deksel tot
op de millimeter nauwkeurig aan het maaiveld gelijk te stellen is. Voor percelen met een relatief hoge grondwaterstand kan dit systeem ook geleverd worden met de platte Neoline regenwatertank van GEP.

Vragen over de prijs van een regenwatersysteem?

Speciale wensen voor een regenwatersysteem? Of wil je de prijs van een regenwatersysteem weten? Of wil je een offerte van een regenwatersysteem? Neem dan contact met GEP op.

Prijs van regenwatersysteem met regenwaterput, Trident filter en DBS systeem

wat kost een regenwatersysteem prijs
wat kost een regenwatersysteem prijs euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwaterput, deksel, filterschacht en DBS pomp.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in je huis?

Het DBS-regenwatersysteem kenmerkt zich door een drinkwater bijvul systeem dat de betonnen
regenwaterput gedeeltelijk bijvult met drinkwater zodra deze leeg raakt na een lange periode van droogte. Verder voorziet de DBS besturing in de aansturing van de regenwaterpomp. Zodra er watervraag ontstaat wordt de regenwaterpomp automatisch aan- en uitgeschakeld. De kenmerkende eigenschappen van de Flexoline regenwaterput is de grondwaterbestendigheid en relatief lage kostprijs, daarom wordt er bij nieuwbouw meestal voor een betonnen regenwaterput gekozen.

Verder is deze regenwaterput voorzien van een hoogwaardig Trident regenwaterfilter in een kinderveilige filterschotel . Deze is ingebouwd in de gepatenteerde Varitank filterschacht. Deze filterschacht is inkortbaar, draaibaar en verlengbaar. Bovendien vormt de Varitank schacht met een deksel een telescopische opbouw zodat het deksel tot op de millimeter nauwkeurig aan het maaiveld gelijk te stellen is.

Prijs van regenwatersysteem met regenwatertank, Trident filter en IRM-1 Watermanager

prijs regenwatersysteem
prijs regenwatersysteem kosten

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwatertank, IRM-1 Watermanager, deksel, filterschacht.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Hoogwaardig IRM Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken

Het IRM®-Regenwatersysteem kenmerkt zich door een regenwater systeem dat automatisch omschakelt op drinkwater zodra de regenwatertank leeg geraakt na een lange periode van droogte. Er wordt dus nooit drinkwater bijgevuld in de regenwatertank. Verder voorziet deze IRM®- 1 Watermanager in de aansturing van de regenwaterpomp. Zodra er watervraag ontstaat wordt de regenwaterpomp in de IRM-1 Watermanager automatisch aan- en uitgeschakeld.

De kenmerkende eigenschappen van de Flatline regenwatertank zijn de platte bouwwijze zodat die niet diep ingegraven hoeft te worden. Verder is deze regenwatertank voorzien van een hoogwaardig Trident regenwaterfilter in een kinderveilige filterschotel. Deze is ingebouwd in de gepatenteerde Varitank filterschacht. Deze filterschacht is inkortbaar, draaibaar en verlengbaar. Bovendien vormt de Varitank schacht met een deksel een telescopische opbouw zodat het deksel tot op de milimeter nauwkeurig aan het maaiveld gelijk te stellen is.


Voordelen van dit regenwatersysteem:

 • Kinderveilig dankzij vast deksel en afgesloten mangat

 • Veilige werking dankzij interne suppletie op basis van EN1717, Belgaqua
  en KIWA gekeurd

 • Snelle en eenvoudige montage dankzij geïntegreerde rustige toevoer en overloop

 • Stille werking dankzij geluidsdempende design-behuizing en pomp die zich in de regenwaterput bevindt

 • Bestand tegen grondwater

 • Absoluut waterdicht, onderkuip uit één stuk

 • Platte regenwatertank vereist weinig grondwerk

Prijs van regenwatersysteem met regenwaterzak, buisfilter en IRM-3 Watermanager

prijs regenwatertank kosten
prijs regenwatersysteem met regenwatertank kosten

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit IRM-3 Watermanager, waterzak, filter, schacht.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Hoogwaardig IRM Regenwatersysteem met waterzak in de kruipruimte

Het IRM®-Regenwatersysteem kenmerkt zich door een regenwater systeem dat automatisch omschakelt op drinkwater zodra de Waterzak voor regenwater in de kruipruimte leeg raakt na een lange periode van droogte. Er wordt dus nooit drinkwater bijgevuld in de waterzak. Verder voorziet de IRM® besturing in de aansturing van de regenwaterpomp. Zodra er watervraag ontstaat wordt de regenwaterpomp automatisch aan- en uitgeschakeld.

De kenmerkende eigenschappen van de waterzak is de flexibele bouwwijze zodat die niet ingegraven hoeft te worden maar gewoon in de kruipruimte gelegd kan worden. Daarom worden deze systemen relatief vaak toegepast in bestaande bouw.


Voordelen van dit regenwatersysteem met waterzak:

 • Kinderveilig dankzij vast deksel en afgesloten mangat

 • Veilige werking dankzij interne suppletie op basis van EN1717, Belgaqua
  en KIWA gekeurd

 • Snelle en eenvoudige montage dankzij geïntegreerde rustige toevoer en overloop

 • Stille werking dankzij geluidsdempende design-behuizing en pomp die zich in de regenwaterput bevindt

 • Bestand tegen grondwater

 • Absoluut waterdicht, onderkuip uit één stuk

Prijs van regenwatersysteem met regenwaterput, Trident filter en IRM-3 Watermanager

wat kost een regenwatersysteem kosten in euro
wat kost een regenwatersysteem kosten prijs in euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwaterput, deksel, filterschacht en IRM-3 Watermanager.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten hoogwaardig IRM Regenwatersysteem met put

Het IRM®-Regenwatersysteem kenmerkt zich door een regenwater omschakel systeem dat automatisch omschakelt op drinkwater zodra de regenwaterput leeg raakt na een lange periode van droogte. Er wordt dus nooit drinkwater bijgevuld in de regenwatertank. Verder voorziet de IRM-3 Watermanager in de aansturing van de ingebouwde regenwaterpomp. Zodra er watervraag ontstaat wordt de regenwaterpomp automatisch aan- en uitgeschakeld. Uiteraard is de IRM-3 Watermanager KIWA gecertificeerd conform de EN1717, dus 100% veilig!

De kenmerkende eigenschappen van de Flexoline regenwaterput is de grondwaterbestenigheid en relatief lage kostprijs, daarom wordt er bij nieuwbouw meestal voor een betonnen regenwaterput gekozen. Verder is deze regenwaterput voorzien van een hoogwaardig Trident regenwaterfilter in een kinderveilige filterschotel . Deze is ingebouwd in de gepatenteerde Varitank filterschacht. Deze filterschacht is inkortbaar, draaibaar en verlengbaar. Bovendien vormt de Varitank schacht met een deksel een telescopische opbouw zodat het deksel tot op de milimeter nauwkeurig aan het maaiveld gelijk te stellen is.


Voordelen van dit regenwatersysteem met betonnen regenwaterput:

 • Kinderveilig dankzij vast deksel en afgesloten mangat

 • Veilige werking dankzij interne suppletie op basis van EN1717, Belgaqua
  en KIWA gekeurd

 • Snelle en eenvoudige montage dankzij geïntegreerde rustige toevoer en overloop

 • Stille werking dankzij geluidsdempende design-behuizing en pomp die zich in de regenwaterput bevindt

 • Bestand tegen grondwater

 • Absoluut waterdicht, onderkuip uit één stuk

Prijs van regenwatersysteem met regenwaterput, Trident filter en IRM-S Watermanager met dompelpomp

kostprijs regenwatersysteem kosten prijs
kostprijs regenwatersysteem kosten prijs euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwaterput, deksel, filterschacht, dompelpomp en IRM-T Watermanager.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten hoogwaardig IRM Regenwatersysteem met put

Het IRM®-S Regenwatersysteem kenmerkt zich door een regenwater omschakel systeem dat automatisch omschakelt op drinkwater zodra de regenwatertank leeg raakt na een lange periode van droogte. Er wordt dus nooit drinkwater bijgevuld in de regenwatertank. Een ander belangrijk typerend kenmerk van dit systeem is de regenwaterpomp die in de regenwaterput, onder water, staat.

Verder voorziet de IRM® besturing die in de IRM-T Watermanager ingebouwd is in de aansturing van deze regenwaterpomp. Zodra er watervraag ontstaat wordt de regenwaterpomp automatisch aan- en uitgeschakeld. De kenmerkende eigenschappen van de Flexoline regenwaterput is de grondwaterbestendigheid en relatief lage kostprijs, daarom wordt er bij nieuwbouw meestal voor een betonnen regenwaterput gekozen.

Verder is deze regenwaterput voorzien van een hoogwaardig Trident regenwaterfilter in een
kinderveilige filterschotel . Deze is ingebouwd in de gepatenteerde Varitank filterschacht. Deze filterschacht is inkortbaar, draaibaar en verlengbaar. Bovendien vormt de Varitank schacht met een deksel een telescopische opbouw zodat het deksel tot op de milimeter nauwkeurig aan het maaiveld gelijk te stellen is.


Voordelen van dit regenwatersysteem met pomp in de regenwaterput:

 • Kinderveilig dankzij vast deksel en afgesloten mangat

 • Veilige werking dankzij interne suppletie op basis van EN1717, Belgaqua
  en KIWA gekeurd

 • Snelle en eenvoudige montage dankzij geïntegreerde rustige toevoer en overloop

 • Stille werking dankzij geluidsdempende design-behuizing en pomp die zich in de regenwaterput bevindt

 • Bestand tegen grondwater

 • Absoluut waterdicht, onderkuip uit één stuk

 • Volautomatisch en compact dankzij IRM®-technologie met ingebouwde
  pomp en besturing

 • IRM® T Watermanager kan ook op zolder worden geplaatst.

Laat GEP je helpen met het ontwerp van jouw regenwatersysteem

Kies voor maximale kwaliteit, hoog rendement en optimaal gebruik van regenwater.

Stijn, de specialist vor uw vragen over regenwater opvangen en te verpompen, de regenwaterpomp specialist

Prijs van regenwatersysteem met regenwaterput, Trident Industrie filter en IRM-7 Watermanager

wat is de prijs van een regenwatersysteem kosten
wat kost een regenwatersysteem kosten euro

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwaterput, deksel, Trident industriefilter en IRM-7 Watermanager.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in een bedrijf?

GEP levert niet enkel regenwatersystemen voor de tuin, of woningbouw maar ook voor de utiliteits- en industriebouw. Daarbij onderscheiden we in principe twee soorten systemen, de zelfaanzuigende regenwatersystemen en de regenwatersystemen met toevoerpomp. De zelfaanzuigende uitvoeringen zijn gemiddeld genomen geschikt voor gebouwen met een maximaal debiet (flow rate) van 18 m3/h.

De IRM® Watermanagers type 6, 7, 8 en 18 zijn dergelijke systemen. Vanwege de bedrijfszekerheid is de pompcapaciteit dubbel uitgevoerd en hebben deze systemen een geïntegreerde omschakeling op leidingwater. Bij onvoldoende regenwater in de regenwaterput wordt er leidingwater in de interne breaktank toegevoerd. De grote regenwaterputten worden dus niet met kostbaar leidingwater gevuld. De IRM®-Watermanager levert dus meer waterbesparing en garandeert een hogere bedrijfszekerheid dan traditionele systemen met drinkwaterbijvulling in de regenwatertank en slechts één pomp . Uiteraard zijn al deze toestellen KIWA- en Belgaqua gecertificeerd.

De IRM® Watermanager controleert, bewaakt en bestuurt dus het gehele regenwatersysteem en waarborgt een continue hoge bedrijfszekerheid.

Voor grote dakoppervlaktes heeft GEP de industriële Trident regenwaterfilters. De industriële filterlijn is geschikt van 450 m2 tot 10.000 m2 dakoppervlak. Meest toegepaste model bij de utiliteitsbouw is het Trident 1.650 regenwaterfilter. Alle industriële regenwaterfilters zijn voorzien van automatische filterreinigers om het onderhoud te minimaliseren.

Prijs van regenwatersysteem met regenwaterkelder, Trident Industrie filter en IRM-8 Watermanager

wat kost een regenwatersysteem kosten voor een bedrijf
wat kost een regenwatersysteem kosten bij een bedrijf

Regenwater kosten: prijs van regenwatersysteem bestaat uit regenwaterput, deksel, filterschacht, dompelpomp en IRM-S Watermanager.

Wat mag dit Regenwatersysteem Kosten?

Regenwatersysteem kosten om regenwater te gebruiken in een groot bedrijf?

De regenwatersystemen van GEP die uitgerust zijn met een toevoerpomp zijn geschikt voor de relatief grote regenwatersystemen in de utiliteits- en industriebouw. Daarbij valt te denken aan debieten tot 100 m3/h. De IRM® Watermanagers 8, 10, 18 en 25 zijn dergelijke systemen. Deze IRM® Watermanagers bestaan uit een stalen kast met geïntegreerde breaktank en dubbel pompsysteem. Deze breaktank krijgt water toegevoerd vanuit de regenwatertank middels een toevoerpomp. De dubbele pompinstallatie in de IRM® Watermanager voorziet de tappunten van voldoende waterdruk.

Bij onvoldoende regenwater in de regenwatertank wordt er leidingwater in de breaktank toegevoerd. De grote regenwaterputten worden dus niet met kostbaar leidingwater gevuld. De IRM® Watermanagers leveren dus meer waterbesparing en garanderen een hogere bedrijfszekerheid dan de systemen met drinkwaterbijvulling in de regenwaterput. Daarnaast voorzien de IRM® Watermanagers in een automatische aansturing van de automatische filterreinigers op de Trident regenwaterfilters. Uiteraard zijn al deze toestellen KIWA- en Belgaqua gecertificeerd.

De Watermanager controleert, bewaakt en bestuurt dus het gehele regenwatersysteem en
waarborgt een continue hoge bedrijfszekerheid.

Voor de dakoppervlaktes van 3.000 tot 10.000 m2 heeft GEP de industriële Trident regenwaterfilters die prefab geleverd kunnen worden in een filterput van beton. Dergelijke industriële Trident regenwaterfilters zijn geschikt van 2.000 m2 tot 10.000 m2 dakoppervlak. Alle industriële regenwaterfilters zijn voorzien van automatische filterreinigers om het onderhoud te minimaliseren.

Ook regenwater opvangen? Of een offerte ontvangen? 

Meer technische informatie nodig over regenwater afkoppelen, of advies over het gebruik van regenwater nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

GEP #Rethinking water

GEP biedt een brede waaier aan klimaatadaptieve oplossingen voor het gebruik van regenwater. Bovendien gaat GEP verder waar anderen stoppen: we werken voortdurend aan nieuwe producten en systemen om een innovatief antwoord te bieden op de ecologische behoeftes van vandaag en morgen.

De afgelopen 22 jaar ontwikkelde GEP zich tot een vooraanstaande leverancier van regenwatersystemen. Onze ontwerpen en producten bieden totaaloplossingen voor milieuverantwoord decentraal watermanagement.

regenwatersystemen kopen bij gep
regenwatersystemen kopen bij gep regenwater

Met drie vestigingen in België, Duitsland en Nederland hebben we de optimale
mix gevonden van kennisoverdracht, product- en marktoptimalisatie.

De ambitie van GEP is het ontwikkelen en leveren van systemen voor decentraal milieuverantwoord watermanagement. Hiermee willen wij de kwaliteit van het water verbeteren, het water hergebruiken en overstromingen voorkomen. Met en voor onze klanten wil GEP een duurzaam, veilig en brongericht watersysteem leveren waar prijs, milieu en besparing elkaar perfect in evenwicht houden. Zo wil GEP de afkoppeling en het gebruik van regenwater bereikbaar maken voor iedereen

Stille systemen

Wij leveren de stilste systemen, door gebruik te maken van stillere pompen, resonantie vrije profielen en leidingen.

KIWA en Belgaqua Gecertificeerd

GEP is als enige KIWA- en Belgaqua gecertificeerd in regenwatersystemen conform de EN1717.

Eigen servicedienst = Betrouwbaar systeem

De eigen servicedienst van GEP biedt een hoge bedrijfszekerheid van het watersysteem door geheel België en Nederland.

Neem contact op met GEP

Wilt u ook uw regenwater afkoppelen? Of heeft u behoefte aan informatie, advies of een regenwatersysteem op maat? Neem dan contact met onze adviseurs op en u ontvangt van ons een offerte voor uw specifieke watersysteem.

  Laat een antwoord achter